Esenyurt Ali Fuat Üstün İlkokulu

Belgegeçer : 0 212 699 12 70
WEB https://alifuatustunilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Fatih Mahallesi Ünverdi Caddesi 869. Sokak No 66 Esenyurt / İSTANBUL
VİZYON : -Evrensel eğitim ve öğretim ilkeleri doğrultusunda kurumsallaşmış bir okul kimliğine sahip olmak. -Çevresinde kabul gören, örnek bir eğitim kurumu olmak. -Geleceği bu günden yaşayarak, okulumuzdaki kaliteyi yükseltmek için eğitim ve öğretimde örnek ve önder olmak.
MİSYON : Okul çevresine ve öğrencilerimize güvenli bir ortamda nitelikli eğitim vermektir. Okulumuz öğrencilerini; ilgi ve yeteneklerini geliştirerek onları hayata ve üst öğrenime hazırlamak, haklarını kullanma, başkalarının haklarına saygı duyma, görevini yapma ve sorumluluk yüklenebilen birey olma bilincini kazandırmak, millî ve evrensel kültür değerlerini tanımalarını, kendilerine, ailelerine, topluma ve çevreye olumlu katkılar yapan, kendisi, ailesi ve çevresi ile barışık, başkalarıyla iyi ilişkiler kuran, iş birliği içinde çalışan, hoşgörülü ve paylaşmayı bilen, dürüst, erdemli, iyi ve mutlu yurttaşlar olarak yetiştirmektir.
BAŞARILAR : Bakanlığımız ve Türk Standartları Enstitüsü(TSE) Arasında 27 Temmuz 2020 tarihli "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolü" kapsamında "Okulum Temiz Belgesi" alınmıştır. 2022-2023 ve 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yıllarında ´´Okulum Temiz Belgesi´´ alınmıştır.

Saatler : Sabah Grubu 08:00 - 12:50 Öğle Grubu 13:20 - 18:10
Yabancı Dil : ingilizce
Servis : Okul servisimiz yoktur.
Ulaşım : 142B 142T 147 İETT otobüsleri ve Esenyurt Necmi Kadıoğlu Devlet Hastanesi´ne ulaşımı olan tüm dolmuşlar ile okulumuza yürüme mesafesinde ulaşılabilir.
Yerleşim Yeri : Fatih Mahallesi Ünverdi Caddesi 869. Sokak No 66 Esenyurt / İSTANBUL
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl :25 Km İlçe :0.5 Km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Okulumuz öğrencileri arasında düzenlenen ve ilçede yapılan sportif faaliyetlere katılım sağlanmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Bakanlık, il ve ilçe projelerine katılım sağlanmaktadır.